Header image

Gungsits Tango

Nyhet – Gungsits Tango från HAGS.

Vi på HAGS är stolta över den glädje vi skapar genom våra lekprodukter. Vi vill fortsätta att främja glädjen och interaktionen, i leken och över generationsgränserna. Vår nya gungsits Tango tillåter en vuxen (eller äldre barn) att gunga ansikte mot ansikte med ett mindre barn för att på så sätt öka interaktionen och lekglädjen.

Med vår erfarenhet och kunskap inom design och utveckling, vill vi skapa maximal komfort och säkerhet för barn med olika förmågor, utan att kompromissa med lekvärdet. Småbarnssitsen har bak- och sidostöd för säker och trygg positionering, medan framdelen på sitsen är formad så att barnet kan hålla i sig och känna sig trygg att hänge sig åt leken.

Tango gungsits uppfyller europeiska standarder och säkerhetsföreskrifter och är en unik tvåsitsig konstruktion som är utformad så att den kan monteras på de flesta gungställningar - vilket gör den perfekt för nästan alla lekplatser.

Alla komponenter är tillverkade i slitstarka och elastiska material. Sitsen är gjord i rotationsgjuten plast och kan fås i tre olika kedjealternativ.

  • Rostfritt kätting #8053217
  • Galvaniserad kätting #8053218
  • Plastad kätting #8053219

Vill du veta mer om vår nya gungsits Tango, samt om hur glädje bidrar till barns utveckling, är du välkommen att ringa oss på telefon  0380-473 00.