Header image

70- års jubileum

Vilken historia!
Efter hela 70 år i samma bransch är den i det närmaste unik. Mycket har hänt under resans gång, vi har passerat milstolpar, gått igenom med- och motgångar och upplevt många höjdpunkter.
Men - den mest inspirerande insikten är ändå det faktum att det fortfarande är leklust, spring i benen, klätterbehov och fantasi som är fundamentet i vår verksamhet.

Ta en titt på bilderna i jubileumskalendern så förstår du vad vi menar. Ansiktsuttrycken, kroppsspråken och lusten att testa gränser är de samma - då som nu. Redskapen har visserligen förändrats. Från mindre solitärer till hela leklandskap, där material, miljö- och säkerhetstänk, form och design är i ständig utveckling. Men behoven är de samma. Om möjligt bara ännu mer påtagliga i dessa tider när vikten av att vara utomhus, att röra sig och att utveckla koordination och smidighet bara ökar, hos såväl barn som vuxna. 

Vi på HAGS har möjligheten att jobba med något som är positivt för människor. Att skapa naturliga mötesplatser för alla generationer. Det är en fantastisk förmån som triggar oss varje dag.
Vi siktar på att leka och utvecklas i 70 år till - minst...