Header image

Försäljningschef till HAGS Aneby AB

Brinner du för att leda och vidareutveckla ett engagerat säljteam? Vill du arbeta i ett marknadsledande globalt företag i en intressant bransch? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som Försäljningschef på HAGS division Norr!

Företagsbeskrivning 
HAGS i Aneby är en global leverantör av utomhusprodukter såsom klätterställningar, lekplatsutrustning, träningsutrustning, park-möbler och flytbryggor. Företaget är en del av amerikanska Play Power – ett av de ledande företagen inom rekreation med såväl produktion samt säljkanaler över hela världen. HAGS verksamhet bedrivs ansvarsfullt utifrån ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv. Företagets värdegrund och de riktlinjer som ligger till grund för hur verksamheten ska bedrivas är väl definierade och är vägledande för relationer internt, med affärspartners och andra intressenter. HAGS i Aneby har ca. 100 anställda och omsätter drygt 400 MSEK. Läs mer på www.hags.se

Arbetsuppgifter
Som Försäljningschef på HAGS div Norr ansvarar du för att leda försäljningsarbetet och aktivt bidra till att vidareutveckla företaget, divisionens kunder, lönsamhet och tillväxt. Försäljningschefen har personalansvar för 5 personer och rapporterar till Försäljningsdirektör samt ingår i företagets säljledningsgrupp.

Arbetsuppgifterna innefattar att ansvara för divisionens försäljning, att engagera och entusiasmera medarbetarna, och att driva verksamheten mot uppsatta mål och visioner. 

Arbetsuppgifterna innefattar även att:
• Utveckla och implementera säljplaner i nära dialog med verksamheten.

• Leda och coacha i det operativa säljarbetet.

• Rapportera och följa upp mål och resultat.

• Driva på utvecklingen av effektiva system och säljprocesser.

Division Norr innefattar Östergötland, Närke, Södermanland, Uppland, Värmland och norrut. Du utgår från din hemort som med fördel ligger inom divisionen och du deltar regelbundet i möten med dina kollegor. Vi ser gärna att man har möjlighet att arbeta på huvudkontoret i Aneby någon dag per vecka.

Bakgrund/erfarenhet
Vi söker dig med ett antal års erfarenhet av en tjänst i säljledande befattning med bevisat goda resultat eller kunskap och erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Du är en trygg och erfaren ledare. Vi önskar att du har en dokumenterad erfarenhet inom koncept-, projekt eller teknisk försäljning i en projektorienterad verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning inom bygg, kommunal verksamhet eller fastighetsbranschen.

Vi önskar en affärsinriktad person, med goda ledaregenskaper som älskar att göra affärer, både genom effektivt och rådgivande säljarbete samt genom att bygga långsiktiga kundrelationer. Vi vill att du

har erfarenhet av att skapa en positiv och kundfokuserad säljkultur och ett drivande gäng, och du motiveras av att se andra växa och utvecklas. Du ser värdet av teamarbete och har själv en god samarbetsförmåga och ett arbetssätt där du samverkar framgångsrikt inom såväl den egna avdelningen som gentemot andra enheter.

Då tjänsten innefattar många externa och interna kontakter krävs det att du har en mycket god kommunikationsförmåga både på svenska och engelska i tal och skrift. Du har även relevant datavana och erfarenhet från CRM, Office, webb, mail samt affärssystem. B-körkort är ett krav.

För rätt person innebär rollen stora möjligheter till att självständigt få bygga och leda ett säljteam i en verksamhet med stark framåtanda och stort utvecklingsfokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Niklas Lindomborg, RekryteringsHuset 0727-125573. 

Välkommen att söka tjänsten på www.rekryteringshuset.se

 

Anställningsform - Tilsvidareanställning

Anställningens omfattning - Hektid

Tillträde - Efter överenskommelse

Löneform - Månadslön

Antal lediga befattningar - 1

Sysselsättningsgrad - 100%

Ort - Ospecificerad arbetsort

Län - Ospecificerad arbetsort

Land - Sverige

Ref. nr. - 2018/13

Publicerat - 2018-03-23

Sista ansökningsdag - 2018-04-15

Sök tjänsten här - http://rekryteringshuset.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:199921/

 

Hämta informationen om Försäljningschef på HAGS Aneby AB som PDF