Header image

Fjädergunglek

Fjädergungleken är och förblir en stor favorit på lekplatsen. Den har ett högt lekvärde och bidrar till den fysiska utvecklingen hos små barn. Genom den gungande rörelsen kan kan även de allra minsta barnen utveckla grovmotoriska färdigheter och bygga upp en grundläggande styrka. De tilltalande färgerna och formerna hjälper också till att starta igång fantasin, vilket främjar rollspel och den sensoriska utvecklingen. 

Vi på HAGS har utvecklat ett sortiment av innovativa versioner av den klassiska fjädergungleken - allt för att möta olika behov när det kommer till estetik och budget. På en HAGS-lekplats är allting möjligt! Till exempel kan du välja en fyrsitsig fjädergunglek med skärm i form av en anka på ena sidan och en skärm formad som elefant på den andra sidan. Kombinera fritt bland vår fjädergunglek.

 

 

Se vårt utbud av fjädergunglek med plats för fleraKlassiska "gamla godingar"

Använd var för sig eller som ett komplement till någon av våra lekställningar i vårt stora UniMini- och UniPlay-sortiment. Eller varför inte sätta ihop flera olika produkter av vår fjädergunglek och skapa ett tema på din lekplats? Effektivt och enkelt! Skärmarna i HPL  ger också ytterligare stöd till barn med försvagad bålstabilitet.

Dubbelt så roligt

Vår fjädergunglek med plats för två uppmuntrar till kommunikation och samarbete, då två barn kan sitta sida vid sida och gunga tillsammans.

Fjäderlekens Rolls Royce! 

Vår fyrsitsiga fjädergunglek inbjuder till kommunikation ansikte mot ansikte och möjliggör en lekplats för alla generationer.