Header image

Nyheter

Juni 2015

I vårt arbete med att hålla ett så optimalt och marknadsmässigt sortiment som möjligt har vi valt att ta bort EZ Port 3 ur vårt sortiment till förmån för EZ Port Max och EZ Port Max 2i.

EZ Port Max med integrerad båge är en produkt som liknar EZ Port 3 i storlek men som har en ökad kapacitet på 625kg, jämfört med 590kg. EZ Port Max har 6 justerbara rullar och en bredare och högre skrovvagga. EZ Port max med integrerad båge rymmer Vattenskotrar av alla storlekar och former och är mycket funktionell vid lassning och lossning. 

Vårt senaste tillskott EZ Port Max 2i är med sitt fantastiska rullsystem och sin v-formade ingång oslagbar vid lastning och lossning av alla typer av vattenskotrar. Både EZ Port Max och EZ Port Max 2i är konstruerade för att hålla yppersta kvalitet både vad gäller hållbarhet och underhåll.

 

EZ Port Max med integrerat stopp  EZ Port Max 2i

 

April 2014

HAGS Nyheter

Hög tid att beställa badbrygga!

Ny Återförsäljare Motala Båtvarv AB som också har en demobrygga från EZ Dock med landgång, bryggor, båt ramp/lift, y-bommar och vattenskoter ramp/lift. Kom och prova vår brygglösning hos Motala Båtvarv AB på Fabriksvägen 26 i Motala.