Allt roligt har ett slut, sista besiktningskursen för året.

Även denna gång hade vi nöjet att ha tjugofem kunskapstörstande kursdeltagare hos oss på Hooks Herrgård och på Huvudkontoret i Aneby.
Besiktningskurs på HAGS
Övning ger färdighet, provsonderna är viktiga att lära sig att hantera.

Besiktningskurs på HAGS
Det verkar till och med som att det är ”sköj” att träna på att besiktiga lekredskapen.

Besiktningskurs på HAGS
En besiktningspersons bästa vän, Svensk standard 1176. Efter ett par dagar av tränande och tragglande så har vi lärt oss att kunna använda standarden i ”skarpt läge”.

”Hur var det man skulle mäta nu igen?”

HAGS Besiktningskurs
Grupperna samlar sig efter besiktningsövningen och går genom sina rapporter och tänker över sina riskanalyser. Skönt att få lite fika och något varmt att dricka efter att ha varit ute i kylan några timmar.

Besiktningskurs på HAGS
 

Besiktningskurs på HAGS
Som kursledare är det lika roligt varje gång att se hur snabbt kursdeltagarna lär sig och det stora engagemang som uppstår under övningarna med att besiktiga lekredskapen.

Besiktningskurs på HAGS
Till och med den avslutande redovisningen efter 3 dagar med ”korvstoppning” av mått och regler så har deltagarna nära till ett skratt.

Vi tackar alla som har varit på våra besiktningskurser och uppdateringskurser under 2018 för att ni har gjort vår vardag lite roligare och att vi har haft förmånen att träffa er.Vi ser redan framemot våren 2019 och hoppas på många nya roliga och trevliga möten.