Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Pirattema - Strandbadet

Kund: Tyresö kommun HAGS Produkter: Unimini Edmund, Swingseat Tango

2018-02-06 17:44:00

Mer information

Folkets Park

2018-02-06 17:06:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Vi firar hela sommaren!

...med vinnande priser på Arenaprodukter. Kampanjen håller på tom 30 september.

Vinnande priser

Lek

Leken är fantastisk, den är rolig, lärorik och nödvändig! Genom lek utforskar och utvecklas våra barn. Hos oss hittar du allt från lekplatsens klassisker som rutschbanor och gungor till helt unika lekställningar utifrån egna önskemål. 

Mer information

Sport & Fitness

Det skall vara roligt att träna - tillsammans med andra eller på egen hand. I vårt sortiment hittar du utrustning för bollsport, multisport och utomhysgym. Produkter som gör det möjglit att träna när man vill och hur man vill.

Mer information

Park & Stadsmiljö

På HAGS finns en medveten strävan att hitta lösningar där form och funktion samverkar och där tidlösheten är en viktig faktor. Vi arbetar därför i nära samarbete med flera skandinviska formgivare. Våra möbler skapar naturliga mötesplatser!

Mer information

Marint & Bryggor

Vårt bryggsystem är anpassat för flera användingsområden. De är till exempel utmärkta som badbryggor, både privata och kommunala. Du väljer själv mellan olika storlekar och former för att få precis den brygga du önskar!

Mer information

Besiktingskurs

Våra populära besiktningskurser leds av Janne Wahlstedt, säkerhetschef på HAGS. Datum för höstens kurser släpps inom kort - håll utkik! Under maj månad erbjuder vi även en endagskurs vad det gäller den reviderade standarden.

Mer information

1948 - 2018

Ända sedan 1948 då HAGS grundades i Småländska Aneby, har vi drivits av att skapa aktiva utomhusmiljöer för alla generationer. Mötesplatser där man kan umgås, leka, träna och må bra.

Mer Information

Rörelsekampanj

Att ladda energi genom att vara utomhus och röra på sig är viktigt för både kropp och knopp. Just nu har vi extra förmånliga priser på utvalda delar av vårt sortiment. Produkter som uppmuntrar till rörelse och aktivitet. 

Mer information

HAGS Inspektion

70- års erfarenhet har gett oss mycket kunskap vad det gäller säkra lekplatser. Det vill vi fira med att erbjuda dig ett specialpris på HAGS Inspektion som underlättar dina kontroller och underhåll.

Mer Information