Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

UniPlay Kampanj!

HAGS var först med att erbjuda ett flexibelt och modulbaserat leksystem. Så här 30 år senare är UniPlay fortfarande en favorit på marknaden. Nu vill vi fira denna lekfulla 30 åring med att erbjuda 30% rabatt på 30 favoriter.

Till kampanjen

Lek

Leken är fantastisk, den är rolig, lärorik och nödvändig! Genom lek utforskar och utvecklas våra barn. Hos oss hittar du allt från lekplatsens klassisker som rutschbanor och gungor till helt unika lekställningar utifrån egna önskemål. 

Mer information

Sport & Fitness

Det skall vara roligt att träna - tillsammans med andra eller på egen hand. I vårt sortiment hittar du utrustning för bollsport, multisport och utomhusgym. Produkter som gör det möjglit att träna när man vill och hur man vill.

Mer information

Park & Stadsmiljö

På HAGS finns en medveten strävan att hitta lösningar där form och funktion samverkar och där tidlösheten är en viktig faktor. Vi arbetar därför i nära samarbete med flera skandinviska formgivare. Våra möbler skapar naturliga mötesplatser!

Mer information

Marint & Bryggor

Vårt bryggsystem är anpassat för flera användningsområden. De är till exempel utmärkta som badbryggor, både privata och kommunala. Du väljer själv mellan olika storlekar och former för att få precis den brygga du önskar!

Mer information

Elmia Park

Det här ser vi fram emot. Vi finns på plats och visar nyheter, pratar om HAGS Academy samt firar att vårt fantastiska leksystem UniPlay fyller 30 år!
Vi hoppas att ett besök på mässan och vår monter finns med i din planering.
Förregistrera dig enkelt, smidigt och kostnadsfritt här.

Vi ses!

Till registrering

HAGS Academy

För att värdesäkra, utveckla och förenkla har vi paketerat våra samlade upplevelser, erfarenheter och kunskap under ett gemensamt paraply - HAGS Academy.

Sedan 1989 har HAGS bedrivit utbildning i säkerhetsfrågor. Utbildningen ger teoretisk och praktisk kunskap om gällande standard och lagstiftning.

Mer information

Snabba leveranser

Nu har vi utökat vårt lager med ännu mera lek. Nordic Stock – vårt lager i Aneby är fyllt med våra bästsäljande produkter. Dessa produkter levereras från oss inom 10 dagar från beställning. I produktöversikten hittar du vilka favoriter som finns tillgängliga för snabba leveranser.

Mer information

Utomhusmiljö

När du väljer en lösning från HAGS får du hjälp av engagerade och kunniga medarbetare. Var och en specialist inom sitt område, men vi delar en gemensam passion för produkter och lösningar som inspirerar till aktivitet och möten utomhus.

- Vi skapar Mötesplatser

Mer information